Verslag ruiterweekend 2016

Verslag ruiterweekend 2016

Het ruiterweekend 2016,

De zomer gunde ons een verlenging voor het ruiterweekend van dit jaar. Alsof het eind juli was zaten de 12 ruiters en 13 begeleiders op donderdag 8 sept buiten een voorstelrondje te doen. Dat weer bleef het hele weekend 1 groot cadeau. Elke dag heerlijke buitenritten, ’s aovnds buiten zitten bij de vuurkorf en op zaterdag zelfs een dagtocht naar Orvelte, met paarden en de paardentram met Oscar en Rifka ervoor. De keukenploeg verdient een eervolle vermelding: er werd gedineerd, met 3 verschillende gangen, elke gang nog lekkerder dan de vorige. Elke gang werd keurig toegelicht en de tafels waren mooi gedekt met tafelkleedjes en kaarsjes ter verhoging van de sfeer. Ook een nachtwandeling over de hei met een clubje dat nog geen slaap had, was een groot succes. Nachtveldrijden-met-de-rolstoel is ontdekt als nieuwe sport. Op zondag nog een laatste buitenrit en daarna zat het er al weer op; 3 dagen heerlijk weer, heerlijk paardrijden en heerlijk eten. Tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *