Vragenlijst Ruiters COVID-19

 

Op dit moment zitten we weer allemaal veel thuis en kunnen veel leuke dingen niet doorgaan. We zitten in de tweede golf van het coronavirus. Toch willen we vooruitkijken en gaan we er van uit dat het in het voorjaar en in de zomer weer beter wordt en er weer meer mag en kan. We willen er dus ook alles aan doen om de ruiterkampen in 2021 door te laten gaan. Maar de weken zullen wel anders zijn dan anders.

Hoe het er precies uit gaat zien kunnen we ook nog niet helemaal vastleggen, maar we hebben wel bedacht wat wel en wat niet kan met “coronaregels” tijdens een kampweek.

Onderling anderhalve meter afstand houden zal in de kampweek niet lukken en ook zal het niet lukken om de hele dag met mondkapjes op te lopen. Om toch zo min mogelijk risico’s te lopen willen we met een kleinere groep dan anders op kamp gaan. Dan zitten we wat minder dicht op elkaar. Daarbij  is de bedoeling dat we met z’n allen binnen onze eigen groep blijven, in een eigen ‘bubbel’. Dat is dan net zoals je thuis met je eigen gezin of woongroep doet en dus zo min mogelijk contact hebt met mensen daarbuiten.

Ook zal de week een dag korter zijn, om ruimte tussen de groepen te houden en het kamphuis tussen de weken goed te ventileren en schoon te maken.

Natuurlijk zal veel afhangen van de situatie, de regels op dat moment, mogelijkheid van testen en misschien zelfs een vaccin. Toch willen we vooruitkijken en nu al de organisatie opstarten.

We zijn benieuwd hoe jullie hierover denken.

Vragenlijst Ruiters COVID-19

  • Niet invullen als je graag anoniem wilt blijven
  • Niet invullen als je graag anoniem wilt blijven
  • waarbij 1 = geheel onverantwoord en 10 = geheel verantwoord