Verslag week 1 2016

Verslag week 1 2016

De eerste kampweek is alweer achter de rug. Hieronder een verslag van de prachtige week!

Zondag kwamen alle sterren van The Voice of Westerbork aan op de manege, ze werden feestelijk welkom geheten door juryleden en het enthousiaste team. Op de rode loper was gelijk een fotomoment voor de aanwezige pers. Dit was een goed begin van een super week.
Naast het paardrijden stond deze week in het teken van muziek en feesten. Dagelijks waren er activiteiten ter voorbereiding op de grote liveshow op vrijdagavond zoals een geluidenspel en het oefenen van onze dans moves.

Maar natuurlijk was er ook veel aandacht voor de paarden zoals het maken van een paardentaart, paarden versieren met fotoshoot en dagelijks het gezamenlijk voeren en verzorgen. De galopgroep presteerde op hoog niveau en tijdens de week werd er zelfs nog promotie gemaakt van stap naar stap-draf door een van de ruiters.

De weergoden waren ons tijdens de dagtocht redelijk gunstig gestemd, alleen tijdens de fotopuzzeltocht in Orvelte ging de waterkraan even open. Voor wie het koud hadden was er warme chocomelk met slagroom.

Op vrijdag presenteerden al onze ruiters in carrouselvorm waar ze deze week aan hebben gewerkt. Dit alles onder begeleiding van zelf uitgekozen muziek. Het publiek jureerde met duimen omhoog en luid applaus. Het feest zette zich in de avond voort met beroemde gasten als Energy Ellen, Martina Turner en Miss Montreal vertegenwoordigd door Debby. Onze presentator Remmy Flex kondigde alle artiesten met veel enthousiasme aan. Daarna ging het feest door tot diep in de nacht

paarden in het veld 1 dag 1 rode loper crea naar dorp 1

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.