Verslag week 5 2016

Verslag week 5 2016

In de stralende zon begon kampweek 5 op zondag 14 augustus. De begeleiding had zich de dag ervoor al voorbereid en kon niet wachten tot alle gezellige ruiters er waren! Met cowboyhoeden en indianentooien werden de deelnemers ontvangen. Sommige ruiters kenden elkaar al, anderen maakten snel vrienden… en toen de ouders en wegbrengers weer vertrokken waren kon de week echt beginnen!

Zondagavond  kwam cowboy Jack langs. Helaas was hij zo moe van de reis dat hij in slaap viel… en die domme cowboy Willy nam al zijn kleren mee! In week 5 was het de uitdaging de kleren weer terugvinden voor cowboy Jack terug kwam van vakantie. Gelukkig kregen we hulp van een bevriende indianenstam! Er werden heel wat capriolen uitgehaald om de kleding te vinden: een paardrijshow, cowboyspelen, een vossenjacht en zelfs een verdwaalde hoed op het hoofd van Herman… Aan het eind van de week hadden we gelukkig alle kleding weer gevonden, en werd cowboy Willy een echte cowboy!

Ook de ruiters lieten aan het eind van de week zien hoeveel ze geleerd hadden, en haalden allemaal het cowboydiploma. Een aantal ruiters lieten de galop zien, één zelfs buiten de lijntjes van de bak 🙂 ! Anderen lieten zien hoe goed ze konden sturen, hoe supermooi het paard versierd was of dat de ruiters goed konden licht rijden in draf. De jury liet met mooie bordjes zien hoe erg ze onder de indruk waren!

De hele week was het heerlijk zomers weer, en met de gezellige ruiters en gekke begeleiders hebben we weer ontzettend genoten! Watergevechten, een barbecue, brokjes in je bed, een selfiecontest in Orvelte. En natuurlijk nachtwandelingen, kampvuur, knutselen, talenten tijdens de bonte avond, scheuren in een rolstoel of gewoon in de waterbak belanden… en dan ook nog rijden in de Drentsche bossen op de liefste paarden van Nederland… het was kortom weer een topweek! Iedereen heel erg bedankt, en we hebben al weer zin in volgend jaar!

DSC_0120 IMG_4377 DSC_0033 20160815_221442 20160818_184552_resized

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.