Verslag week 6 2016

Verslag week 6 2016

Kampweek 6 stond naast het paardrijden, in het teken van Televisie. We hadden elke dag een ander televisieprogramma als thema van de dag. Op zondag Klokhuis, op maandag Hip voor Nop, op dinsdag Boer zoekt vrouw, op woensdag Heel Holland Bakt, op donderdag De wereld rond in zes stappen en op vrijdag Borks got Talent! We hebben onder andere een echte modeshow gelopen, een paardentaart gemaakt en ons talent kunnen laten zien tijdens de dinnershow. Omdat het lekker warm weer was, hebben we zelfs op donderdag nog een watergevecht kunnen houden. Wat was het leuk en wat waren we nat! We hebben veel muziek gemaakt en gezongen, met dank aan onze muzikale vrijwilligers! De bonte avond was dit jaar in een ander jasje gestoken. We kregen buiten op het terras 5 gangen voorgeschoteld, terwijl onze talenten tussendoor hun beste beentje voor zetten. Kortom we hebben genoten van een geweldige week!

Foto website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.