Bericht aan ruiters en vrijwilligers

Bericht aan ruiters en vrijwilligers

Belangrijke berichten voor onze ruiters én vrijwilligers!!

Ruiters:
We hebben de kampbijdrage voor het eerst in jaren iets moeten verhogen, omdat we sinds vorig jaar toeristenbelasting moeten betalen aan de gemeente Westerbork. (€ 1,30 per persoon per nacht, dus € 7,80 per week). De kampbijdrage is daarom met € 7,50 verhoogd.

Vrijwilligers:
De datum van de voorbereidingsdag op het papieren inschrijvingsformulier klopt niet. Dat moet zijn zaterdag 10 juni! (Als je via de website inschrijft klopt de datum wel)
Houd deze datum echt vrij in je agenda, ook als je al vaker bent mee geweest.
De voorbereidingsdag is niet alleen bedoeld om informatie over de kampen te geven, maar de hoofdleiding van elke week moet ook een goede inschatting kunnen maken aan welke ruiter je het beste gekoppeld kan worden, wie er het beste samen kunnen werken bij de verschillende taken enz enz. Ook voor de Ster-instructeurs is het belangrijk te horen welke ervaring je met paarden hebt, zodat ze daar tijdens de week bij de indeling rekening mee kunnen houden.
En zeker zo belangrijk: de dag is ook bedoeld als teambuilding! Dat is echt de basis voor een geslaagde kampweek! Dus zorg dat je erbij bent, de voorpret begint 10 juni pas echt!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.