Annulering ruiterkampen 2020

Annulering ruiterkampen 2020

Beste ruiters en vrijwilligers,

Door het corona virus is er veel onzeker. Het is wel duidelijk dat we voorlopig 1.5 meter afstand van elkaar moeten houden. En dan denken we aan onze ruiterkampen. Lukt dat wel in ons kamphuis? Kunnen we zo wel samen paardrijden?

Na lang en goed nadenken hebben we besloten: nee, dat kan niet. En daarom moeten we helaas de ruiterkampen van 2020 annuleren.

De komende zomer zal dus een hele stille zomer worden. Meer dan ooit zijn we ons bewust hoe belangrijk het is om iets voor elkaar te betekenen. Wij hebben vol vertrouwen dat we in 2021 wél weer samen op ruiterkamp kunnen gaan. We gaan nu al ons best doen om daar een top zomer van te maken!

Alle vrijwilligers en ruiters in ons bestand krijgen binnenkort nog een bericht met aanvullende informatie. Neem gerust contact op met vragen.

Bestuur van de Stichting Elisabeth Ruiterkampen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.